Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytanie

Dlaczego wracasz tak ochoczo?
Dlaczego zwłaszcza nocą?
Ileż razy mam to przeżywać?
Ileż razy przed światem ukrywać?
Gdyby tak powiedzieć choć słówko..
Gdyby tak było by to wskazówką...
Koszmarem dla innych..
A dla mnie? Czymże?
Niczym innym dziś - jak snem.

23 512 wyświetleń
218 tekstów
3 obserwujących