Menu
Gildia Pióra na Patronite

Królowa Śniegu

Dlaczego wciąż mnie wołasz
Do ciemności, której się boję

Prowadzisz mnie za rękę jak ślepca
I barwisz moje oczy żółcią

Poczułam już twój chłód
Na szyi

Dlaczego wciąż mnie wołasz
Idziesz po drabinie z żeber
i pijesz moją krew
Oplatasz moje serce szorstkimi palcami

Już zapomniałam, że jesteś w moich kościach
Tak samo pięknie zimna

Chyba Cię słyszę wyraźnie

Dlaczego mnie wołasz.

18 026 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 1 December 2015, 01:15

    i gówno z tego wyszło.

  • 26 November 2015, 22:39

    Dyskretnie pokazujesz jak dobrze potrafisz pisać :) Lubię dobre utwory, twój jest własnie taki. Tajemnica i groza w przemyśleniach, tego nam potrzeba- ludziom xD