Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Oczy"

Dlaczego Twe oczy się nie cieszyły?
Czyżby za dużo bólu kryły?
Me oczy zbyt dużo złego w ten czas widziały,
Zbyt dużo łez zań wypłakały.

4804 wyświetlenia
64 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!