Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Dlaczego to takie trudne?
Czemu ktos ukrył je tak starannie?
Szukam ... rok, dwa, trzy...
Dzieci moje gdzie jesteście?

Mam znalazłam!
Tu jestes syneczku!
Już teraz będziesz bezpieczny.
Dobrze ci jest?
Tak?

To chodź teraz poszukamy razem twojej siostry...

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!