Menu
Gildia Pióra na Patronite

[...]

Dlaczego to robisz jej, na przekór dniom i jej,
robisz wszystko ,aby pokazać jej jak bardzo wolisz inne.
Po co istniejesz , żeby jej zrobić na złość ,
pokazać jej jak bardzo ona ciebie potrzebuje ?
Czemu jej to robisz , ranisz ją bardziej
niż ktoś inny ?
Na co komu taki gniew, chaos między sobą ?
Kto tego chce, ona czy ty ,
tych sporów między wami ?
Gdzie jest koniec, a gdzie początek wszystkiego ?
Kiedy zapomnisz o niej, dasz radę żyć dalej ,
pytanie czy w ogóle zapomnisz ?
Jak to było miedzy nią i Tobą ,
zależało Ci na niej , czy byłeś z nią bo byłeś ?
Jesteś czy byłeś ideałem, definicją szczęścia,
a może jej źródłem radość?
Byłeś jej błędem , czy tylko ty tak uważasz,
tęsknisz choć czasem za nią , za jej obecnością ?

Ktoś kiedyś był i już go nie ma ...

12 860 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!