Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Dlaczego tak sie w życiu dzieje?
Raz wierzysz, raz tracisz nadzieje.
Śmiejesz sie a potem lecą Ci łzy,
Siedzisz spokojnie a potem jesteś zły.
Zyskujesz coś a potem tracisz,
Jesteś szczęsliwy a jednak za to płacisz.

Dlaczego tak sie w życiu dzieje?
Raz ufasz raz gubisz nadzieje.
Mówisz dzień dobry, a później do widzenia,
Raz coś się dzieje na jawie, raz to tylko marzenia.
Kochasz kogoś a ten ktoś odchodzi,
Słońce też wstaje a potem zachodzi.

To życie przypomina nam w każdej dobie,
Że jest naszym władcą we własnej osobie....!

804 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!