Menu
Gildia Pióra na Patronite

o tym pechu

dlaczego tak jest w stanach eufotii
że wszystkie sny stają w odcieniu szarości??
w mojej głowie milion wsponień o Tobie
a każdy dzień z Tobą utrwala się w mojej głowie
dlaczego tak jest gdy kogoś tracimy
to nagle wszystko co dobre zapominamy?
myślimy tylko o bólu nam zadanym
choć wiemy,że nigdy nie spotkamy się z aniołem nam zesłanym
traciwy wiarę,pewność w siebie
i myślisz,że najlepiej będzie Ci tylko w niebie..
połykasz nagle kilkanaśccie tabletek
i kończysz życie z tak młodym wiekem...
potem już,gdy stajesz przed bromą
zastanawiasz się,dlaczego tak się stało..
i nagle wszystko ropzumiesz.
ze w tamtym świecie kogoś Ci brakuje

4956 wyświetleń
43 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!