Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piorytety

Dlaczego tak boli jak przecież przestało.
Szczęśliwy w słowikach jakby natchniony.
Tyle przecież lepszych rozwiązań to dało..
..już nigdy miałem nie być smutny i zniewolony,
ale wolę w więzieniu tylko z jedną być szczęśliwy.
Bez przyziemnych spraw żadnych.
Niż wolny w rozpuście i wolny od myśli..
...pijacko uśmiechnięty...nie wiedzieć co ważne.

803 wyświetlenia
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!