Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak to bywa z miłością...

Dlaczego ta miłość
taka trudna?
Kocha się z wzajemnością.
Jednak czegoś brakuje.
Niełatwo jest nakarmić
swoje i czyjeś serce.
Dlaczego miłości
droczysz się ze mną?
I śmiejesz w oczy?
Oczekujesz zrozumienia
i cierpliwości.
A czas w miejscu nie stoi.
O miłości czemu
ślepe karty rozdajesz? 💋

92 574 wyświetlenia
879 tekstów
21 obserwujących
  • Uzjel

    20 April 2023, 17:45

    Doskonale to wszystko rozumiem..aż za bardzo.

    • Victoria Angel

      20 April 2023, 17:52

      Taki pomysł mi przyszedł do napisania, pozdrawiam i dziękuję za komentarz i umieszczenie w najlepszych. :-)))

      od Uzjel