Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego...

Dlaczego się wahasz?
Dlaczego nie powiesz otwarcie?
Cóż z tego,że serce zaboli-Że
sprawi jego rozdarcie.

175 wyświetleń
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!