Menu
Gildia Pióra na Patronite

2008

dlaczego prędzej czy później
zaśniemy z kodem kreskowym na powiekach
opieczętują nas jak produkt spożywczy
choć nie czujemy się jak ci w obozach
żyjemy wśród dekoracji sztucznych twarzy
tych co to niby nie kreujemy na co dzień

2436 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
  • 6 September 2013, 20:06

    Ciekawe.
    Pozdrawiam. :)