Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dlaczego

Dlaczego pojawiła się w moim życiu?
Dlaczego się w Niej zakochałem?
Dlaczego pokazała mi jaki piękny może być świat?
Dlaczego mowiła że mnie kocha?
Dlaczego mnie wykorzystała?
Dlaczego odeszła?
Dlaczego kłamala?
Dlaczego zniszczyła to wszystko co mieliśmy?
Dlaczego już Jej nigdy nie będę miał w ramionach?
Dlaczego pozostała moim sercu?
Dlaczego nie potrafie życ bez Niej?
Dlaczego...
Nikt mi nie odpowie.

2294 wyświetlenia
16 tekstów
1 obserwujący
  • 29 May 2014, 22:34

    Zbyt trudne zadajesz pytania i dlatego nikt nie odpowie

  • Gorgonek

    28 May 2014, 23:03

    Jak ktoś w ogóle chcę pisać o miłości, to polecam użytkownika "Z. las Hadas". Poczytajcie go i dopiero potem piszcie. To mój apel proszę.