Menu
Gildia Pióra na Patronite

dlaczego

dlaczego nie potrafimy być ze sobą szczerzy
jak dawniej
szczęśliwi każdą chwilą
ogłupieni miłością
dlaczego tak często zastanawiam się
ile nas jeszcze z sobą łączy
dlaczego już tak mało w nas wierzę
dlaczego się z tym wciąż męczę

24 186 wyświetleń
104 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!