Menu
Gildia Pióra na Patronite

Damy i gentelmani

Dlaczego nie noszą krawatów
Kapeluszy panama
Koszuli na miarę
I butów lśniących jak diament

Dlaczego nasze panie
Nie noszą kapeluszy stylowych
Sukienek jedwabnych
I rękawiczek powabnych

Ach brak
I szkoda
Tylko jakaś paskuda corona

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • RozaR

    7 September 2020, 04:07

    Już tekst poprawiłem .
    Zgodnie z życzeniem :-)