Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jej serce wisiało ciężkie jak księżyc..

Dlaczego nie możesz przytulić mnie na ulicy?

Dlaczego nie mogę pocałować Cię na parkiecie?

Przecież wiesz, że należymy do Siebie

Czemu nie możemy być jak inni?

Pod osłoną nocy chowamy się.

Jesteśmy cieniami mroku.

Kiedy patrzę na Ciebie

Wiem, że to jest prawdziwe.

Zamykamy przed Sobą drzwi

By nigdy nie pokazać Swoich twarzy.

Lecz jest, coś co mnie trzyma.

To dzień, który pokazać ma Nas.

Naszą miłość.

Ukradniemy dzień,

Zawładniemy sceną.

I będziemy szczęśliwi Razem.

Nawet, gdy będzie padać deszcz.

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!