Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Bezdomny sen "

Dlaczego nie chcesz przyjść
Może szukasz schronienia
Swojego domu którego nie masz
Przytulić się chcesz
Tu jestem...kiedy zobaczysz mnie
Przyjdź do mnie bezdomny śnie
Przygarnę Cię położę na poduszce
Pocałuję czule...odpoczniesz...
Zadomowisz się
Rozumiem co znaczy bezdomnym Być
Samotnie śnić...

02.03.2021
22:23

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!