Menu
Gildia Pióra na Patronite

* SMUTNE MOTYLE *

****** ***

Dlaczego MOTYLE są smutne?
Krążą gdzieś we mnie i cierpią...
Nie ma ich kto nakarmić!
Nie ma ich kto uspokoić!
Nie ma ich kto przytulić!
Czy one też umrą ze mną?
Tak CUDOWNE...
I bez przyczyny
stracą swe życie.
BIEDNE...
są przecież - bez winy...

****** ***

15 019 wyświetleń
139 tekstów
4 obserwujących
  • Bożena BAJA

    13 January 2016, 08:23

    Motyle Marku - który każdy w nas ma, jeżeli patrzy sercem...
    Pozdrawiam.

  • RozaR

    12 January 2016, 23:38

    Motyle w głowie ?