Menu
Gildia Pióra na Patronite

żal

Dlaczego mnie Życie oszukujesz
wszystko mi w sobie psujesz.
Dlaczego ciągle udajesz
że niby lepszym się stajesz
Dlaczego tak mocno ranisz
chociaż uważam cię za nic
Dlaczego jest właśnie tak
że chę odczuwać ciebie brak...
Dlaczego jesteś z siebie takie dumne
Kiedy ja czuję sie jak w trumnie
Dlaczego wciąż jesteś
Choć od dawna cię nie ma
To co Ty Życie robisz to jedna wielka ściema!

963 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!