Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Dlaczego ludzie znikają
jeszcze przed wschodem słońca
A inni nie wiedzą, co i jak, i kiedy

Ludzie odchodzą, a ich nieśmiertelne życie nadal trwa
Nie ma ciała rzeczywistego
Za to jest wirtualne
Widzialne

Niewidzialne czuwa i czeka na lajki
Zdjęcia z pogrzebów
Matek i ojców jedzących ziemię z rozpaczy
Zbierających łzy do kieszeni, żeby potem móc je wkleić do albumu
Topiących smutki w odmętach pikseli
Przecież o niczym nie zapominają

Rest in peace.
Dwukropek, otwarty nawias.

Cisza.
Internet to zbiorowisko martwych dusz.

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!