Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Dlaczego ?"

Dlaczego lato zaczyna się w czerwcu ?
Dlaczego zimy przychodzą tak wcześnie ?
Dlaczego ludzie wciąż zakochują się,
Skoro tak często się rozwodzą ?
Dlaczego kocham Cię ?Powiedz dlaczego ?

To nie znaczy wcale, że nie potrafię wyjaśnić
Tego, co się dzieje w moim sercu.
To znaczy jedynie to,
Że odczuwam potworny ból
Gdy nie jesteśmy razem
Wtedy nie mogę oddychać
Wtedy nie mogę myśleć
Wtedy nie mogę kochać
Wtedy po prostu nie chcę nic robić

To nie znaczy wcale, że nie potrafię
Opisać, co się dzieje
To znaczy tylko,że nie potrafię normalnie żyć
Gdy Ciebie nie ma obok mnie
Nie mogę spać
Nie mogę śnić
Chcę tylko mieć Ciebie blisko siebie
Bez Ciebie nie ma mnie

Dlaczego żyjemy, skoro miłość umiera ?
Dlaczego kwiaty kwitną w maju ?
Dlaczego wiosna przemija ?
Dlaczego ludzie wciąż zakochują się,
Skoro tak często się rozwodzą ?
To nie znaczy wcale, że nie mogę wyrazić tego
Co dzieje się w moim sercu
Dokąd mógłbym pójść ?
Nie chce na to patrzeć
Nie istnieje bez Ciebie
Nie potrafię przejść przez życie bez Ciebie

Dlaczego kochamy, skoro miłość umiera ?
Dlaczego rzeki płyną do morza ?
Skoro rzeki płyną, dlaczego Twoja miłość
Nie może przeze mnie przepłynąć, kochanie ?
Dlaczego moje serce przepełnione tęsknotą ?
Zakochać się w Tobie, czuć Twoja miłość
Dlaczego mam wrażenie, że czegoś mi brakuje ?
Dlaczego Cię kocham ?Powiedz mi,dlaczego ?

57 291 wyświetleń
1702 teksty
3 obserwujących
  • ODIUM

    15 March 2023, 10:54

    Nie kochasz. To zależność.