Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pytania, których nie zadałem

Dlaczego?
Dlaczego?
Dlaczego?
Dlaczego?

Czy nie może dziać się nic złego?
Czy nie możemy żyć ze sobą bezpiecznie?
I zasypiać ze sobą grzecznie...

Kształty i kolory
Obserwuję w moim świecie.
Coraz starsze nocne zmory
Hałasują w moim lesie.
A po niebie lecą kluczem
Marabuty upierzone.
Cały świat pokryty bluszczem
I w niebie złote płomienie.
Eh...

Dlaczego słów tak niewiele
Mam dla ciebie mój Aniele?

7265 wyświetleń
104 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!