Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chciałbym

Chciałbym być krzesłem na którym siadasz , podłoga po której stąpasz,
szczoteczka która wkladsza do ust , porannym słońcem którego promienie dotykają twoich nagich ud ,
chciałbym być woda co zmywa z ciebie kurz , chciałbym po prostu być.

Chciałby móc cofnąć czas ,
za resztę mego życia,
tak niech stanie się cud .
niech zatrzyma sie czas bym mógł cofnąć potok niewypowiedzianych slow .
Wziąść cie i iść przez życie razem.....za rękę.
Za resztę mego życia, niech stanie się ten cud .

1155 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!