Menu
Gildia Pióra na Patronite

MICHAEL

Dla wielu byłeś kimś więcej niż Królem
dla wielu po prostu ,,,,,,,,,,,Michaelem
przykład dałeś skromny
nie pieniądz się liczył - lecz przyjaciel dobry.

Dałeś myśli przekaz
bezinteresownej miłości uczyłeś
płuc matki Ziemi chroniłeś
dobro w dzieciach zauważyłeś

Wiem- teraz jest już za późno
ale Twoja nauka nie pójdzie na próżno
twoje słowa poszybują w świat
w milionach serc znajdą dach.....

4294 wyświetlenia
41 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!