Menu
Gildia Pióra na Patronite

niedowierzanie

dla twoich oczu,
chciałabym umieć być
bez zapominania.
łapać poza słowami
ciche trwanie. tęsknotą
całować dłonie łakome
dotyku, by wiosną
zaklinać poranki
i życie bławacić
deszczem.

1624 wyświetlenia
24 teksty
10 obserwujących
  • TruskawkowePole

    12 March 2012, 12:29

    Bardzo Wam dziękuję

  • agniecha1383

    3 March 2012, 09:11

    tęsknotą
    całować dłonie łakome
    dotyku,

    Przecudne....pozdrawiam

  • PetroBlues

    2 March 2012, 16:28

    Porządny wiersz biały. Rzadkość ostatnio. Brawo:)

    Pozdrawiam:)

  • słoneczniki

    2 March 2012, 15:38

    Ileż uczucia w tych kilku, jakże treściwych słowach...