Menu
Gildia Pióra na Patronite

" On lubi(ł) wiersze "

Dla niego się stała
O tym jeszcze nie wiedział(a )
Pragnął jej skrycie
Wszystkie wiersze mieli w zeszycie
Te o miłości także - a jakże
Na marginesie życia ich przeżycia
Czy można marginalizować?
Kiedy wiara nadzieja miłość trwa(ła)
Być może Ta ostatnia uleciała
Ona pisać nie przestała - naiwna
Może ufna - inna - może dziwna
Wyjątkowa - to pewne
A jej wiersze?
Dobry Boże...może ktoś pomoże
Błędy poprawi - sekret Poezji wyjawi
...

14.11.2022
20.20
...
Żeby tylko wiedzieli
Czego od życia chcieli.

281 724 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!