Menu
Gildia Pióra na Patronite

Towarzysze

Dla nich
Co ciekawe
Wyklęci to bandyci
Tym co z czerwoną bandą zżyci
Dla nich to nie patrioci
Wolą kiedy żyd i kacap
Polski mundur nosi
Cicho siedzą kiedy zbrodnia rządzi
Kiedy komuch pałą goni
Kiedy księży mordowali
Morda w kubeł
Dla nich wrona ORMO ZOMO
Dla nich bracia to są kaci

76 456 wyświetleń
1011 tekstów
15 obserwujących
  • .Rodia

    19 November 2019, 13:17

    kacap - rzadko słyszę to słowo

    wiersz pełen energii