Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla mnie zawsze szczęście jest czarnymi chmurami przysłonięte
Nawet gdy po dworze biegają dzieci uśmiechnięte
Nawet gdy jest słońce jasno świecące
Nawet gdy są ptaszki pięknie ćwierkające
Pewnego dnia odejdę stąd ja
Bez żadnego pożegnania
Będę sama
Lecz przygotowana
Bo jaka przyjemność z życia mego
Kiedy w nim nawet nie ma szczęścia małego?

813 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • krysta

    1 April 2014, 20:50

    Skoro wiesz, że szczęścia brak, to znasz smak, czyli było, cierpliwości poczujesz kiedyś znów...
    pozdrawiam :)