Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co warto polecić

Dla miłości nie warto umierać
Nie chodzic po nieba błękicie
Lecz stać twardo na ziemi
I liczyć pieniądze i dzieci

Bo nie ma nic stałego
Rownania co prawdę określa
Jest tylko służba dla ludzi
Czyli praca rodzina i dzieci

I nic i nic więcej
Co warto polecić

76 490 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • piórem2

    29 July 2020, 06:07

    dobre, proste i na temat, nikt cie i tak nie zrozumie

    od RozaR