Menu
Gildia Pióra na Patronite

Smutne serce...

Dla kogo bije moje serce,
kto zechce wsłuchać się w ten rytm.
Czy jeszcze będzie biło mocniej,
czy smutne czekać będzie wciąż...

Kto sprawi że zabije mocniej ,
komu ta sztuczka uda się.
Nie pozwól czekać mu zbyt długo
niech szczęściem nacieszy się...

9094 wyświetlenia
69 tekstów
3 obserwujących
  • kirke13

    27 November 2015, 23:12

    Dziękuję za piękne słowa ,pozdrawiam ...

  • krysta

    27 November 2015, 01:11

    pragnieniem pisany, bardzo ładnie...
    pozdrawiam.
    :)

  • MartynaR

    27 November 2015, 00:05

    I nie ważne jak długo będzie się cieszyło, doceń choćby ten krótki czas, który da Ci radość, nawet jeśli później będzie bolało :)
    Czuć tęsknotę.
    Na pewno ktoś się wsłucha, pięknie bije to serce :)