Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieskończoność

Dla Ciebie trwa nieskończoności znak
...
Nieskończone:
Dobro
Blask
Miłość
Ciepło
Radość w Nas
Zdrowie
Szczęście
Myśl
Marzenie
I jego spełnienie

07:28

281 838 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!