Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mamo Kocham Cię

Dla Ciebie mamo, jestem tu i teraz
Zawsze będę obok Ciebie, wiem że to doceniasz
Szanuję Ciebie, i kocham ponad życie
Bo to Ty zapewniłaś mi na tym świecie bycie
Kocham Cię i nigdy nie przestanę
Co by się nie działo z Tobą zawsze zostanę
Tobie mogę wszystko o sobie powiedzieć
Bo wiem, że cokolwiek zrobię będziesz to wiedzieć
Przecież znasz mnie na wylot...Kochana mamo...
Zawsze będziesz w moim sercu dla mnie...
KOCHAM CIĘ!

6254 wyświetlenia
73 teksty
3 obserwujących
  • Sadako

    17 January 2014, 10:35

    Miło mi :)

  • misiek45

    11 July 2013, 18:09

    Piękny ujmujący wiersz o wyjątkowej osobie -pozdrawiam Sandro serdecznie:))

  • Sadako

    11 July 2013, 01:43

    Bo to dla tej jedynej która jest moim sercem i w sercu zawsze będzie :)