Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie

Dla Ciebie mam oczy jak trawa zielone,
I złociste kwiatki, we włosy wplecione,
Dla Ciebie mam śpiew tak delikatny jak powietrze,
słodkiej melodii dzwięk łzy z policzka twego zetrze,
Dla Ciebie mam duszę i uczucia w niej drzemiące,
lekkie jak piórko i jak tornado szalejące
Dla Ciebie mam słowa piękne jak gwiazdy świecące
i serce niczym ogień tak bardzo gorące.

8198 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!