Menu
Gildia Pióra na Patronite

FOR YOU

Dla Ciebie Jestem tu i teraz....
Mój kochany Koteczku wierszyk Ci śle,tak bardzo bardzo kocham Cie!
Gdy w szkole przebywam, o Tobie myśleć nie przestaje...
Już tęsknię, już szlocham tak strasznie Cie kocham!
W mym sercu, w Mych snach jesteśmy razem Ty i Ja...
Gwiazdy odkrywam, Ciebie się uczę i słodko do uszka nocami mruczę ...
Twoje kłopoty są i Moimi, radością Moją chcę się z Tobą dzielić...!
Wierszem przytulać, śpiewem całować i wciąż powtarzać: tak kochać, kochać!!!
Jestem szczęśliwa - Mam Ciebie.
Przy Tobie czuję się jak w niebie !
Jak wyrazić to co teraz czuje?
Wiem! - Obraz namaluję!
Szczerość oraz zaufanie na nim przedstawię - Będę śnić jakby na jawie...

1938 wyświetleń
12 tekstów
0 obserwujących
  • awatar

    26 December 2010, 23:55

    ileż w tym entuzjazmu, brawo, pozdrawiam światecznie