Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spotkanie

Dla ciebie
czeremcha
szepcze zapachem
bosego lata
białym kwiatem

W ciszy
rodzą się rysy
twojego serca
słowami

Poznawać siebie
w innym czasie musieliśmy
jadąc z górki
na sankach
w środku zimy
tacy narwani...

marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!