Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla ciebie ciszo o poranku
warto żyć tak naprawdę
słuchać świergotu ptaków
w poświacie wschodzącego
- słońca

Ocierać pantofelki z rosy
wić marzenia o światełku
- przyszłości
gonić motyle w locie

Rzeźbić natchnieniem chwilę
kraść konie z zaprzyjaźnionym
-szczęściem
upierdliwą nadzieję
w partii brydża zwyciężać

Tulić czule swoją wyobraźnię
do zaspanego widnokręgu

lato 2014

7630 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!