Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co zrobić aby biło inaczej

ding dong
stuk puk
i wpada w rytm

dzyń dzyń
podobny dźwięk
podobny puls

szast szast
i nagle
wchodzi w trans

by innym być
- bez szans
bez szans

39 583 wyświetlenia
253 teksty
27 obserwujących
  • M44G

    20 January 2023, 23:23

    Chlastu Chlastu
    Nie mam rączek jedynastu

    • Maryla S.

      21 January 2023, 16:28

      Nie mam rączek ,,jedynastu", tylko jedno serce😁