Menu
Gildia Pióra na Patronite

* SŁODKA OHYDA *

Dieńdobry, Matyldo.
Jak się dziś czujemy?

A dobrze. Ciemne chmury i deszcz...
Ech tam... Dajemy :

Słodka ohydo, co z głośników
mojego boom box'a płyniesz,
jakże ja Cię kocham!

Tyś wiarą moją i pociechą się stała
już kiedy byłam mała
i gdy pierwszy raz Cię usłyszałam
to wiedziałam, że prawdziwą
fanką twoją zostanę.

Pamiętam, gdy lat jedenaście miałam
to już wtedy, wytrzymać nie mogąc
Cię puszczałam o szóstej nad ranem,
zanim do szkoły się udałam,
by zajęcia były bardziej udane.

Dnia bez Ciebie sobie nie wyobrażam
i włączać Cię powtarzam
raz za razem, dzień za dniem
sen mój się spełnia,
ale październikowy koncert Behemoth'a
to chyba dopiero będzie sen.

Większość ludzi w metalowych T-shirtach,
których spotkałam było w porządku,
bo metalowcy przeważnie
są w porządku - ja to wiem.

Wieczna Nienawiść - 'Przywoływacz Burz'...

http://www.youtube.com/watch?v=bNcwrLVA4pY

19 866 wyświetleń
285 tekstów
6 obserwujących
  • Malusia_035

    26 August 2014, 12:40

    ładny :)

    Pozdrawiam Serdecznie :))

  • zapach_bzu

    26 August 2014, 10:44

    Hehe ciekawy :)

  • RozaR

    26 August 2014, 09:09

    Alienacja - uciekają do swego ciemnego domu.