Menu
Gildia Pióra na Patronite

ty i wszystkie ścierwa twojego pokroju

Diabeł odszedł ...
nie ma potrzeb
by go wracać,
niechaj dotrze

tam gdzie nikt już
go nie poprze ...
niech się dowie -
bardzo dobrze!

Zostań sam tam
podły łotrze,
boś brał tylko
dla swych potrzeb ...

Wyrzec ciebie
się jest mądrze ...
czas twój dobry
niech się skończy!

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!