Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kleszcze

diabeł karty rozdaje
a my gracze życia
bezwiednie szafujemy
sobą w kości grając

i tak stojąc na rozstaju
jednej drogi poboczem idąc
skraplam skrzydła
wiatrem spoglądając

i upadła łąka
tęsknota w mym wazonie

11 438 wyświetleń
132 teksty
15 obserwujących
  • Rikitikitawi

    20 June 2012, 22:39

    no i co?