Menu
Gildia Pióra na Patronite

smutek

deszczem
spłynęły oczy
w potokach słów
wzburzenia tonie
drżenie opada aż po palce nóg
milczeniem
skrzyżowane dłonie

wzrok
w zimną pustkę
niemych ścian
kołysze bezszelestną ciszę
przecież
radością byłeś nam
a serca twego już
nie słyszę

z bieli
nadzieja nuci parę słów
że jeszcze kiedyś
znowu cię zobaczę
patrzę w marzenia
Boże jesteś tu
i dumny z siebie
nie płaczę

43 932 wyświetlenia
511 tekstów
16 obserwujących
  • Naja

    29 December 2013, 20:30

    Przejmujące słowa :-)

  • jarekkozikowski

    28 December 2013, 22:16

    wszystko u mnie jest ok tak mnie naszło po rozstaniu z synem wrócił do siebie
    mieszka za granicą