Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepogoda

Deszcz Twoich
czułych słów,
spojrzeń,
gestów,
obietnic

krzyczy bezradnością

Zachmurzone serce
traci radość bicia

Przemoczone serce
pomału się rozpływa

Wyjdźże słońce z ukrycia

Czekam...

15 862 wyświetlenia
94 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!