Menu
Gildia Pióra na Patronite

deszczowa sciana

deszcz na ścianie zamienia się w twą nagość..
wołasz bym wszedł w te krople tak jak ty...
omotał się nimi.. zapomniał...
wołasz bym wszedł..
chodź....bo skończy się ulewa..
chodź....bo wyschnie ściana..

13 664 wyświetlenia
116 tekstów
19 obserwujących
  • zlo282

    14 March 2012, 16:25

    wiem cierpliwa jestes pokazalas to

  • Odchłań

    14 March 2012, 16:21

    ja nie panikuję ... czekam spokojnie na to co zrobisz ... co wybierzesz... cierpliwa jestem ...

  • zlo282

    14 March 2012, 16:10

    oj nat nie panikuj

  • Odchłań

    14 March 2012, 16:08

    wiec naprowadź sprawy na dobry kierunek ... tylko od ciebie zależy czy zrezygnujesz z tego czego się tak bardzo boję ...

  • zlo282

    14 March 2012, 09:51

    sprawy idą w złym kierunku i dobrze o tym wiem..

  • Odchłań

    13 March 2012, 22:20

    umiem wybaczać i to robie niejednokrotnie ... teraz tylko czekam ... czekam na to aż ogień miłości przezwycięży złą wodę która chce go ugasić ...

  • Julka 10

    12 March 2012, 20:38

    To nie "woda"... Natalio...to ludzie sami sobie komplikują życie najczęściej brakiem komunikacji, rozmowy, szczerości... nieumiejętnością...wybaczania.
    A szkoda bo czasami na taka miłość czekamy całe życie. los tylko raz może daje nam szansę i co z nią robimy a najważniejsze pytanie...dlaczego nie doceniamy tal łatwo rezygnując?

    Ach...

    Jakby nie było życzę wszystkiego co najpiękniejsze :):)

  • Odchłań

    12 March 2012, 20:25

    masz rację takiego ognia nie ugasi żadna ulewa, lecz jest taka woda co przygasi największa miłość ...

  • Julka 10

    4 March 2012, 23:54

    Jest taki ...ogień, którego nawet największa ulewa nie..ugasi :):):)
    więc na nowo rozpalać niczego nie...trzeba :):):)

  • Odchłań

    4 March 2012, 22:53

    oby deszcz nie ugasił ogniska .. A jak tak to będziemy musieli rozpalić ogień na nowo ...