Menu
Gildia Pióra na Patronite

Lotos Śmierci

Deszcz krwi nasz świat wokół tonie
W samym sercu ona wpada w agonie
Morderczyni bez cienie litosci
Obdziera każdego człowieka z resztek godności
Uciekaj aż ci sił zabraknie
Ona i tak cię dopadnie
Wokoło krew i łzy już niedługo zginiesz ty
Uciekaj aż ci sił zabraknie lotos śmierci cię dopadnie
Czerwone włosy znakiem dla ciebie
Nóż już przy gardle krew się poleje
Zemsta już blisko
Czas śmierci nadchodzi
Ona lekkim krokiem do ciebie podchodzi
Jej oczy zielone ze złosci
Na ustach złowieszczy uśmiech zagościł

4459 wyświetleń
49 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!