Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zapachy Miłości

Teksty z obrazami - Zapachy Miłości - solange1969
Zapachy Miłości - solange1969

Deszcz już poszedł sobie,
na spacer zapraszają
liście kolorowe i ten
zapach wczesnej jesieni
taki sam był kiedy byliśmy
razem,tak właśnie pachnie
Miłość,która ma wiele
zapachów...latem piasek
na plaży i morze pachną
jesienią zapach mokrych liści
zimą pięknie pachną drzewa
iglaste a wiosna to zapach bzu
i konwalii...poznałam z Tobą
te wszystkie zapachy,mam je
w pamięci i czekam na Ciebie

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!