Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z wyrazem uczuć

Teksty z obrazami - Z wyrazem uczuć - sprajtka
Z wyrazem uczuć - sprajtka

Deszcz jak uderzenia serca
Odmierza zachmurzony puls
Poobijany leży na parapecie
Zaglądając do suchych wnętrz

Jeszcze przez chwilę trzyma się
Powoli spływa jak łza policzkiem Przemierzając znany szlak
Rzeźbi doliny swego upadku

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!