Menu
Gildia Pióra na Patronite

Myślę że nie dzieje się nic

derby pod wspólnym dachem
opadamy z sił
za bardzo by przeglądać zdjęcia
czy plamy
chociaż kuszą jak róże cmentarne

i tak się kochamy

safari w środku zimy
uciekamy co tchu
wystarczy by zachować spokój
i piekło
chociaż mrozi krew w myślach

a tak się kochamy

nie dzieje się nic wielkiego
szumu na uroczysku trzeba
nam kochanie wychodzi z obłędu

12 234 wyświetlenia
103 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!