Menu
Gildia Pióra na Patronite

gdy dobry czlowiek idzie na wojnę

demony bójcie się
bo gdy do bitwy przystąpi człowiek prawy
będzie walczyć w imieniu dobra
i poświęci się dla sprawy

gdy rzuci wam rękawicę
przyjmijcie jego wyzwanie
teraz jest już za późno
na braterskie pojednanie

zrodzony z krwi i cierpienia
spędził tyle lat w piekielnej nicości
bójcie się demony, bo was pokona
zna wszystkie wasze słabości

gdy dobry człowiek przyjdzie na wojnę
skończy się wasze ziemskie panowanie
przygotujcie się bo to będzie
z tym światem wasze pożegnanie

1299 wyświetleń
21 tekstów
1 obserwujący
  • Julka 10

    22 April 2013, 21:48

    O masz...już się przestraszyłam ;)))
    a wojny to ja się żadnej nie boję...nie takie " czołgi" na przeciw mnie jechały ;)))) ja jestem a ich...nie ma ;))) zasadnicze pytanie...dlaczego?

    Fajny tekst...miłego wieczoru :)