Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dobrze być Demonem

Demon jest prawdziwy,
pewny siebie i sprytny,
wyzwala Cię od smutku
i wybawia od krzywdy ...

Uwalnia Cię od strachu
i od wszelkiej chroni trwogi,
to nie prawda że jest szpetny
i na głowie ma dwa rogi ...

Demon wierzy w siebie
tak jak wierzy w człowieka,
bierze co mu się należy,
na zbawienie nie czeka ...

Bowiem Demon jest wszechwolny,
swym istnieniem sam zbawiony ...
piękny, dumny i porządny ...
wie, że dobrze być Demonem.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących