Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwa światy

Teksty z obrazami - Dwa światy - KasikM
Dwa światy - KasikM

Demon i anioł
Dwa odległe światy
Tak nam się wydaje
A one to panbraty
Bo gdy staną razem
Naprzeciwko siebie
Jedno i drugie
Czuje się jak w niebie
On uzupełnia
Ciemnością anioła
Ona daje światło
Kiedy ciemność kona
Tworzą swoje życie
I swoje pragnienia
Mają swój świat
I swoje marzenia
A gdy są razem
Czas przestaje istnieć
Piekło i niebo
Zamienia się w iskrę
Która swą mocą
Energią rozpiera
I tak dwa światy
W jedność zamienia
I chociaż później
Rozstanie pisane
Nadzieja w obojgu
Na kolejne zostanie
Demon i anioł
Dwa odległe światy
Wieczność przemierzają
Aż znów się spotkają

1191 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!