Menu
Gildia Pióra na Patronite

anioł

delikatny powiew
nikły zapach

na granicy realności

wokół pustka
bez strachu

jesteś
wiem ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • katjaa

    24 August 2013, 22:25

    "jesteś
    wiem ... "

    przepiękne